TRABZON ANKARA'YA HAYIRLI OLSUN'A GİTTİ

Haber : Ömer Altıntaş / Melek Çakır    www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Boşaldı ,Trabzon'da devlet büyüğü kalmadı . Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu'nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ,İstanbul Milletvekili Trabzonlu Berat Albayrak'ında Enerji Bakanı Olması Trabzon'da çifte Bayram yaşamaya sebep oldu.   Ak Parti Trabzon Milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji Bakanı Berat Albayrak'a hayırlı olsun giden Trabzon Valisi Abdil Celil Öz,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke ,Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan. Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr.Mehmet Aşık ,Arsin Belediye Başkanı Dr.Erdem Koç ,Milletvekili Aday Adayları Necmi Mazlum,Semih Peker, Ergin Aydın Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, Ak parti İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz,Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Kardeşini yatakta hasta bırakarak İstanbul'dan Ankara'ya gidip Yeni Bakanlara hayırlı olsun diyenler arasında idi. Ayrıca Tüm İlçe Parti Başkanları ve Belediye Başkanları ile Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanları ile muhtarlarında Ankara'ya akın ettiği görüldü. 

SÜLEYMAN SOYLU PAZAR GÜNÜ TRABZON'DA OLACAK 

Ak Parti Trabzon Milletvekili Çalışma Ve Sosyal Politikalar Bakanı Süleyman Soylu Pazar günü Trabzon'a gelerek Ak Parti İstişare toplantısına katılacak Soylu Bakan Olduktan sonra Trabzon'a ilk defa gelmiş olacak . 

Trabzon ve Çevre İl İlçe Mahalle Muhtararının en büyük Sorunu olan Yayla,Bağ ve Köy Evlerine elektrik bağlam sorunun bir an önce sona erdirilmesi istenmekte