Trabzon Ankara Tanıtım Günlerine Hazırlanıyor 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize teşrifleriyle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

CUMHURBAŞKANI TRABZON'A GELİYOR 

Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un başkanlığında Valilikte yapılan toplantıya Vali Yardımcıları Nusret Şahin, Kürşat Güleryüz, kaymakamlar, belediye başkanları ile ilgili kurum ve kuruluş yetkilileri katıldı. Toplantıda 25 Mart 2018 Pazar günü ilimize teşrif edecek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın programıyla ilgili ilimizde alınacak tedbirler ve kurumlar bazında yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

TRABZON, TANITIM GÜNLERİNE HAZIRLANIYOR

Toplantının ardından önümüzdeki süreçte Ankara’da yapılacak olan Trabzon Tanıtım Günleri ile ilgili toplantıya geçildi. Burada İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, Trabzon günleriyle ilgili yapılan hazırlıkları slayt eşliğinde aktardı. Toplantıda ayrıca Trabzon’a özgü ürünlerin ve kültürel zenginliklerin Ankara’ya en güzel şekilde yansıtılması yönünde fikir alışverişinde bulunuldu.

Vali Yücel Yavuz, Trabzon’un kadim bir kent olduğuna vurgu yaparak, “İlimiz gerek yöresel ürünleri ve gerekse kültürel zenginlikleriyle her zaman adından söz ettirmeyi başarmıştır. Geçtiğimiz yıllarda Trabzon Tanıtım Günleri kapsamında Ankara’da çok güzel etkinlikler icra edildi. Çok da güzel sonuçlar elde edildi. Yine önümüzdeki süreçte yapılacak olan etkinliklerle ilimiz her yönüyle dünyanın dört bir tarafından Ankara’ya gelecek olan katılımcılara tanıtılacak. Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.