TABAKHANE ZAĞNOS VADİSİ ARASINA AKVARYUM 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç Trabzon Cennete dönecek ,Ortahisar Tabakhane ve Zağnos Vadisi arasına Akvaryum Tünel yapıp halkımızın hizmetine vereceğiz hem kentimiz güzelleşecek hemde Ortahisar Belediyesine gelir gelecek dedi. 

Başkan Genç Sahilde Bitki Müzesi Kuracağız halkımızın daha rahat daha güzel ortamlarda nefes almasını sağlayacağız. Genç Muhtarlıklar Müdürlüğü Kurduk ve Ortahisar Bütçesine 370 Bin Tl Koyduk neden Muhtarlıklar Müdürlüğümüzü kurumsallaştırmak ve Muhtarlarımızla her şeyi paylaşarak Şehrimizi güzelleştireceğiz.

Ortahisar Belediyesinin Yol ağı 2.900 Km bu yolun Yüzde 80'i stabilize olduğu için 11.900 TL lik Makine Parkı yatırımı yaptık . Önünüz kış ve Kar Geliyor 67 Kar Aracımız ve 300 Personelimizle Kiriz Masamızda 3720000 Telefonumuzla 85 Mahalle Muhtarımıza hizmet vereceğiz . 

Başkan Genç kar yağdığı zaman ilk olarak İnsanı olan Yerlerin karları kürenecek öncelik Hastalarımız ve Güvenliğimiz olacak peşi sıra diğer Mahallelerimizin yolları açılacak bu makineler hepinizin dedi. 

205 Yılı ve 2014 Yılından göreve geldiğimiz tarihten beri 85 Mahallemizi ziyaret etmişim etmeye de devam edeceğim Bütün Ortahisar Muhtarlarımız ve dernek Başkanımız Hizmet almak için çalışıyor bu fedakarca gayret ve çalışmalarınızdan ötürü hepinize teşekkür ederim Hepinizden Allah Razı olsun.