Sürmene Belediyesi Karla Mücadeleye Devam Ediyor
Kar yağışının ardından harekete geçen ekipler, iş makineleriyle motor soğutmadan yeniden çalışma başlattı. Günlük hayatın ve ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için yoğun mesai harcayan Sürmene Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, 37 Mahallede öncelikle ana arterleri, kaldırımları, sokakları ve mahalle yollarını kardan temizlemeye devam ediyor.

IMG_7482-3

Bayrak Dedenin Acı Günü Bayrak Dedenin Acı Günü

Çalışmalar hakkında bilgi veren Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, vatandaşların mağdur olmamaları için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, “ “Hemşehrilermizin mağdur olmamaları için azami gayreti gösteriyoruz. Kar yağışının ardından ekiplerimiz her defasında tekrar tekrar kar küreme çalışmaları yapmakta. Kar küreme çalışmalarının ardından buzlanmayı önlemek için tuzlama çalışmaları da yapılıyor. Yüksek kesimlerde kar kalınlığı şehir merkezine göre daha fazla. Buralarda bulunan hasta ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaşmak için gece gündüz çalışıyoruz. Gerektiğinde 112 Acil servis ekipleriyle koordineli çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan yoğun kar yağışından olumsuz etkilenmemeleri için dikkatli ve tedbirli olmalarını rica ediyorum. Gereken her türlü çalışmaları belediye olarak eksiksiz yapıyoruz “ dedi. Olumsuz hava şartları dolayısı ile kar kürememize yardımcı olmaları için Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri'ne talimat veren Murat Zorluoğlu'na ekiplerimizle gece gündüz demeden kar küreme ve yol açma çalışmalarına katılan Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekiplerine çok teşekkür ediyorum.

IMG_7465-1

Başkan Üstün her gün peşe peşe Kardan kapanan ana yollarda çalışmalarımız devam etmekte .Önceliğimiz Diyaliz Hastalarımız,Doğum Hastalarımız ve Kemoterapi görmekte olan hastalarımızın ulaşımını sağlamak dedi . 
IMG_7470-1IMG_7464-1IMG_7467-2IMG_7466-1

Editör: Ömer Altıntaş