Şengül Yavuz '' Çocuklar Bizim Geleceğimiz ''

Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com


 Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, Çocuk Koordinasyon Müdürlüğüne bağlı Aydınlıkevler ve Çınaraltı Çocuk evlerini ziyaret etti.
Kurum himayesinde bulunan  çocuklarla bir süre sohbet eden Bayan Yavuz, onlarla tek tek ilgilenip bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

 Çocuk Evlerinde görev yapan eğitmenlerden bilgi alan Şengül Yavuz, çocukların gelecekte topluma faydalı, ahlaklı ve iyi bir insan olarak yetiştirilmesinin önemine değinerek”  Çocuklarımızın topluma yararlı ve özgüvene sahip bireyler olarak yetişmeleri için devletimiz her türlü imkânı sağlamaktadır. Bizlerde bu imkânlar neticesinde çocuklarımızı bilgili, ahlaklı ve iyi bir insan olarak yetiştirerek hayata daha sağlam şekilde hazırlamalıyız” dedi.

Bulunduğumuz mekânların değişebileceğini ifade eden Şengül Yavuz,” Önemli olan değişen mekânlar değildir. Önemli olan çevrenizde güzel kalpli insanları biriktirebilmenizdir. Onun için ‘Biz bir aileyiz, gücümüz ve temelimiz sevgiye dayanıyor’ sözünü hiçbir zaman unutmamanızı istiyorum” şeklinde konuştu.

  Ziyarette Şengül Yavuz'a, Vali Yardımcısının eşi Dilek Yazgan ve SDV Müdürü Serpil Harput'lu eşlik etti.