Şahin, “Beşikdüzü’nde AK Partililerden hiç ses çıkmıyor. Orada Orhan Bıçakçıoğlu’nun bir ekibi var. Onlar el altından Ramis Uzun’u hazmedemeyip bu tür çıkışlar yapıyorlar. Parti kendi belediyesine kayyum atar mı? Bu kanuna aykırı, etiğe aykırıdır. Ramis Uzun İstanbul’a, Ankara’ya gitti CHP’li belediyelerden maddi manevi anlamda destek istiyor. O belediyelerden birtakım kişiler de gelmiş belediyenin ayağa kalkması için neler yapılabilir çalışması gerçekleştiriyor olabilir. Bunda yanlış olan ne var?” dedi. 
RAMİS UZUN İLE KİŞİSEL HESAPLARI VAR !
Beşikdüzü’nde sürekli muhalefet eden kesimin MHP’li meclis üyeleri olduğuna dikkat çeken Şahin, “AK Parti’nin meclis üyelerinde sıkıntı yok MHP’lilerde var. Ramis Uzun ile kişisel olarak hesaplaşmak, onu yıpratmak için çalışıyorlar. Tekrarlıyorum. Parti bir belediyeye kayyum atamaz. Parti eğer orada yolsuzluk hukuksuzluk varsa kişiyi görevden alır. Bu meseleyi o şekilde lanse etmek ayıptır. Herkes her belediyeden destek alıyor ne var bunda? Belediyeye gelen kişiler belediyenin gelirlerine gelir katmak için mevcut yönetime yol ve yöntem gösteriyor olabilir. Belediyenin iş yerlerinden çöp vergilerinden alacakları var. Gelen yetkililerin belediyeleri bu konuda daha donanımlı. Gelirlerini temin edebilmek için arsa oluşturup satıp gelir elde etmek için vb. bu şekilde belediyenin hizmetlerinin devamının sağlanması için gelmişlerdir. İstanbul’dan partili belediyelerden gelirleri arttırmak için ne yapılabilir anlamında buraya gelinerek çalışma yapılmıştır. Bunun adı kayyum değildir. Ne kayyumu? CHP kendi belediyesine niye kayyum atasın? Bunları iddia edenler gevezelik yapıyor.” diye konuştu.  
SEN NE KAZANACAKSZIN MHP?
Eski Başkan Bıçakçıoğlu’nun 35 milyon lira teleferik için 10 milyon lira da yol ve araç bakımı için 45 milyon lira kredi aldığını kaydeden Şahin, “^Bu rakam belediyenin 3 yıllık bütçesidir. Ayrıca şunu söyleyeyim. Ramis Uzun maaş veremese, teleferik çürümeye başlamışsa, gemisi limanda batıyorsa sen bundan ne kazanacaksın MHP? AK Parti eleştirse derim ki olabilir iktidardadır MHP sana ne oluyor? Senin hesabın başka ! Bıçakçıoğlu aday gösterilmedi bunu yediremiyorlar Ramis Uzun’u  kötüleyelim diyorlar. Bunlar iyi yaklaşımlar değildir. Öte yandan iddia edildiği gibi Beşikdüzü Belediyesi’nin imar planları hazırlanmış 1/1000’leri yapılmış büyükşehir meclisinden geçmiştir. Vatandaşların itirazlarının çoğunluğu da geçmiştir” dedi.