Yeşilay ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokolle 81 ilde gerçekleştirilen "Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek" yarışması kapsamında Trabzon birincileri düzenlenen törenle ödüllendirildi. 


Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan törende şiir, kompozisyon, edebî ve görsel kategorilerinde birinci olan öğrencilere plaket ve ile ödül takdim edildi. Ayrıca yarışmada birinci olan öğrenciler, İstanbul’da yapılacak olan ve birinci olanının 5 bin lira kazanacağı seçmelere de katılma hakkı kazandı.


Konuşmasında Yeşilay’ın tarihi ve yapılan faaliyetler hakkında bilgiler veren Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Yeşilay Trabzon Şubesi'nin 2016 yılından bu yana aktif olarak insanların sağlıklı geleceğine yatırım yaptığını ifade etti. Boz, ödül alan gençleri tebrik ederek, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.  Törene İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Fatma Zehra Aydın, KTÜ’den Tevfik Özlü, okul öğretmenleri, öğrenciler ile Yeşilay yönetim kurulu üyeleri ve öğrenci velileri katıldı.