ORTAHİSAR'A YAKIŞIR KÜLTÜR VE SANAT SOKAĞI 

 Haber : Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com

Ortahisar Belediye Meclisinin 2016 Yılı ilk Toplantısında MHP Grup Başkanı Davut Çakıroğlu gündem dışı söz alarak, Ortahisar Belediye başkanı Av.Ahmet Metin Genç’e kültür ve sanata verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Çakıroğlu bu teşekkürün ardından hemen bir eleştiri getirerek, “Sayın başkan kültü ve sanat şehri dediğimiz Trabzon’umuzun ne yazık ki sanat sokağı sanat caddesi yok. Kahramanmaraş Caddesi bölgesinde bulunan Sanat Sokağı ise çay ocakları ve diğer esnaflar tarafından işgal atlında. Biliyoruz ki burası Büyükşehir’in uhtesinde. Bende istiyorum ki Trabzon’umuzun bir sanat sokağı olsun adına yakışır bir sanat sokağı. İşgal altında bir sokak olmasın.Temennim budur dilerim ki gerçekleştiririz. Bunun bir çok ilimizde örneği var “dedi.

ÇAKIROĞLU SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI 
101. Yılında şarıkamışta şehit olan ecdadımızı rahmet minnet saygı ve dualarla anıyor mekanları cennet olsun,
Ayrıca gelen 2016 nın 2015 yılını aratmamasını temenni edip tüm Türk dünyasının yeni yılını kutluyorum

ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI AV.AHMET METİN GENÇ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise cevaben Sayın Çakıroğlu çok haklı. Eğer sanat şehri diyorsak altını doldurmalıyız. Büyükşehir belediyemize ait olan sadece adı Sanat Sokağı koyulan fakat işlevsel olarak böyle bir vizyon yüklenmemiş olmamış olan o sokağın adına yakışır bir şekilde kullanılmasını bizde isteriz. Büyükşehir belediyemizle konuyu görüşürüz. O bölge haricinde de Ortahisar belediye olarak bir sanat sokağı veya caddesi oluşturabilmek için çalışmalarımıza hemen başlayacağız” ifadelerini kullandı.