ORTAHİSAR BELEDİYESİ'NDEN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM KAMPANYASI 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI AV.AHMET METİN GENÇ BAYIRBUCAK TÜRKMEN KARDEŞELRİMİZİ UNUTMADI 

Trabzon Ortahisar Belediyesi ve Birlik ve Dayanışma Grubu Derneği ortaklaşa Trabzon Meydan Pakı'nda Süriye'de esaret altında yaşayan Bayırbucak Türkmen Kardeşlerimize ulaştırılmak üzere Yardım Çadırı açtılar . Açılışa Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç ve Birlik Dayanışma Gurubu Trabzon Temsilcisi Leya Kalaycı Yavuz'un Yanısıra Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi ,Ortahisar Özel Kalem Müdürü Hasan Selim,Ortahisar Belediye Başkanı Basın Danışmanı Yusuf Keskin,Zabıta Amiri ,Daire amirleri ile vatandaşlar katıldı. 

Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç'in Meydan Parkı'nda Açılışını yaptığı Çayırbucak Türkleri Yardım çadırına Trabzon ve Çevre il İlçe Halkının yapacak olduğu yardımlar toplanacak ve buradan Kara yolu ile Süriye'nin Çayırbucak kentine Türkmen kardeşlerimize gönderilecek . 

Açılışı yapan Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç Ortahisar Belediyesi ve Birlik ve Dayanışma Grubu Derneği ile ortaklaşa düzenlediğimiz bu etkinliğe katkı yapacak olan vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Biliyorum ki Trabzon ve Çevre İl İlçe Halkları bu yardım  köprüsüne destek olacak Türkmen kardeşlerini Süriye'nin Bayırbucak kentinde bu acı günlerinde yalnız bırakmayacaktır dedi .

Birlik Dayanışma Gurubu Başkanı Leyla Kalaycı Yavuz ise tüm halkımızdan özverili bir şekilde yardım bekliyoruz ,Giysi gıda,Ayakkabı ,Battaniye ,Çocuk elbisesi ve her türlü yardımı burada kurmuş olduğumuz Yardım Çadırımıza getirp teslim edebilirler bu yardımlar toplandıkça TIR' ile Süriye Bayırbucak Kentine Türkmen Kardeşlerimize götürülecek dedi.