Meclis oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan gelen ‘Ortahisar Belediyesi 2022 Mali Yılı ve Takip Eden İki Yılın Tahmini Gelir ve Gider Bütçesi’ Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Hasan Yılmaz tarafından okunarak meclis üyelerinin görüşüne sunuldu.


Belediyenin birim müdürlüklerinin gelir ve gider kalemleri madde madde okunup meclis üyelerinin tek tek oyuna sunularak oybirliğiyle kabul edildi.
Kabul edilen gündem maddesine göre, Ortahisar Belediyesi'nin 2022 mali yılı tahmini gelir bütçesi 294 milyon TL, gider bütçesi ise 294 milyon TL şeklinde denk bütçe olarak kabul edildi. Böylece, 2022 yılı gider bütçesinde yer alan ödenek toplamı ile gider bütçesinin tahmin edilen gelirler toplamı arasındaki denklik sağlandı.


“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ”
Başkan Genç bütçesinin hazırlanmasında emeği geçen Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerine teşekkür ederek, “İradenizle beraber bütçemizin kabulünü sağladığınız için bütün siyasi parti gruplarımıza, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Dün görüştüğümüz performans programının da oybirliğiyle kabulünü sağladığınız için de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah, bütçemizi amaçladığımız hedefler doğrultusunda kullanmayı Cenab-ı Allah (C.C) bizlere nasip etsin diyorum. Hayırlı, uğurlu olsun…” dedi.