Etkinlik kapsamında Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bando Takımının eşlik ettiği koro, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkı, türkü ve marşlardan, “Yemen Türküsü, Çanakkale Türküsü, Plevne Marşı, Vardar Ovası, Bülbülüm Altın Kafeste, Ceddin Deden Neslin Babam ile 10. Yıl Marşı’nı seslendirdi. Etkinlik İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. Ortahisar Belediyesi hizmet binası önünde gerçekleştirilen etkinlik, vatandaşlar tarafından beğeni ve ilgiyle izlendi.


“ANCAK BU KADAR GÜZEL KUTLANABİLİRDİ”
Etkinlikle ilgili kısa bir konuşma yapan Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sadettin Önsel, “Atatürk’ün, Trabzon’a gelişi ancak bu kadar güzel kutlanabilirdi. İlk defa bu nitelikte bir etkinlik düzenledik. Trabzon Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle çok güzel bir etkinlik oldu. Bandoya ve koroya çok teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık.” dedi.


BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN GÜZEL BİR TEZAHÜRÜ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayhan Pala ise konuşmasında, “Bu etkinlik Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Ortahisar Belediyesi’nin birlikte organize ettiği çok güzel bir etkinlik. Her iki belediyemizin birlik ve dayanışmasının güzel bir tezahürü oldu. Burada çok güzel eserler seslendirildi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.