ORTAHİSAR AK PARTİ TEŞKİLATI SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNDE VAR 

Haber : Melek Çakır www.trabzonhaber24.com 

 AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı siyasi çalışmaların yanında sosyal projeleri ile de ön plana çıkmaya devam ediyor.  Bugüne kadar, sosyal sorumluluk projeleri adı altında yardıma muhtaç olan ailelere her hafta programlı bir şekilde yardım organizasyonu düzenleyen  Ortahisar İlçe Başkanlığı bu kez çok önemli ve toplum tarafından büyük taktir görecek bir projeye imza atmanın gururunu yaşıyor. 

Trabzon’un en önemli ilçesinin en büyük teşkilatı olan Ortahisar’ın ilçe başkanı olarak şehirde tespit ettikleri açıkları gidermek noktasında üzerlerine düşen herşeyi fazlasıyla yerine getirmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Temel Altunbaş, proje hakkında şu açıklamayı yaptı.  Proje kapsamında, Karadeniz Özel Eğitim Meslek Okulu’nda obezite teşhisi konulan ilk etapta 32 engelli çocuğumuzu hayata kazandırmak, onların hayatına renk katıp, bir faaliyet yaratmak amacıyla bir proje tertipledik.  Onlarında bu hayatın içinde yalnız olmadıklarını hissedecekleri ‘Anne korkma bak herkes bizimle’ sloganı ile başlattığımız ‘Özel Eğitimin Farkındayız ve birlikte yürüyoruz’ adlı projemizde obezite teşhisi koyulan ve özel eğitim alan öğrencilerimizi yüzme sporu ile başlayıp olimpiyatlara katmayı hedefliyoruz.
OLİMPİYATLARA KATILMA ŞANSI  

Projemiz, bu öğrencilerimizin yüzme sporu ile hem bir sosyal etkinlik kazanıp, hem de fiziksel olarak gelişmelerinde katkı sağlamaktır. Projemize devam edecek olan çocuklarımız arasından başarı sıralamasına göre seçeceğimiz sporcu kardeşlerimizi de paralimpik olimpiyatlara hazırlayarak onların derece alması için mücadele vereceğiz. Projemiz dahilinde öğrencilerimize gönüllü refakat edecek 2 erkek bir bayan eğitmen ile haftanın 3 günü bu çocuklarımız MehmetAkif Ersoy Yüzme kompleksinde yüzme eğitimi alacaklar.  Çocuklarımızın aileleri ile yaptığımız görüşmelerde projemizden büyük mutluluk duyduklarını, böyle bir projeyi düşünerek bir ilki gerçekleştirdikleri için AK Parti Ortahisar teşkilatımıza teşekkür ettiler. 

 ORTAHİSAR BELEDİYEMİZ TAM DESTEK VERİYOR

Zaman içerisinde bu oluşumu bir spor kulübü haline çevirip oradan da faaliyetlerimizi yürütmeyi hedefliyoruz. Projemizde çözüm ortağı olarak bizlere maddi manevi destek veren Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç ve ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca partimizin sosyal işler başkanlığı ve ekibimize de böylesine önemli projeleri hayata getirmekte sergilediği üstün gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.  Biz projelerimizi hazırlayarak belediyelerimizi de işlerin içine çekip onlara da katkı sağlamayı hedefliyoruz.  Bizlere gelen talepleri bu tür projelerle gidermeye çalışıyoruz. Bu projelerimizin sisteme oturması halinde devamı için belediyelerimize devrederek yeni projeler hazırlamaya koyulacağız’