Trabzon'un Akçaabat İlçesi Yıldızlı Mahallesi’nde 20 Eylül 2014 tarihinde Erdoğan Hellaç’ı (56) tacize uğradığı için öldürdüğünü iddia eden Volkan K. hakkında müebbet hapis istendi. Erdoğan Hellaç’ın evine kabul ettiği ve meyve soyup yemesi için verdiği  bıçakla Volkan K.’nın (25), Hellaç’ı 43 kez bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı Maktülün yakınları, Volkan K.’nın cezadan kurtulmak için iftira attığını  ileri sürdü.

Alkol Ve Meyva Aldılar

Trabzon'da 7 ay önce tanıştığı Volkan K. ile meydan parkında karşılaşan Erdoğan Hellaç, genç adamı alkol almak ve meyve yemek için evine davet etti. Volkan K. daveti kabul etti. Yıldızlı’daki evin yolunu tutan ikili, alkol ve meyve aldı. Evde masa kuran Erdoğan Hellaç, Volkan K.’nın meyve soyup yemesi içinde masaya bir bıçak koydu. İkilinin güzel başlayan sohbetine gecenin ilerleyen saatlerinde kan bulaştı.

Iddianamesi Mahkemede

Maktülün cep telefonunu ve bıçağı alarak evden çıktığı belirlenen Volkan K. hakkındaki soruşturmayı tamamlayan Savcı Çağrı Gir, sanığın adam öldürmek suçundan müebbet hapsini istedi. Savcı Gir, hazırladığı iddianameyi 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi. Otopsi raporunda ise maktülün vücudunda 43 bıçak darbesi olduğu ve bunların 39’unun ölüme neden olabilecek bıçak darbesi olduğunun belirtildiği öğrenildi. 

Trabzon'un Akçaabat İlçesi Yıldızlı Mahallesi’nde 20 Eylül 2014 tarihinde Erdoğan Hellaç’ı tacize uğradığı için öldürdüğünü iddia eden Volkan K.’nin müebbet hapsi istendi.

Geceye kan bulaştı!

Trabzon’da 7 ay önce tanıştığı Volkan K. ile meydan parkında karşılaşan Erdoğan Hellaç,genç adamı alkol almak ve meyve yemek için evine davet etti.  İkili Yıldızlı’daki evin yolunu tuttu. Yolda alkol ve meyve alan ikili bir süre sonra eve ulaştı. Evde masa kuran Erdoğan Hellaç, Volkan K.’nın mayasada meyve soyup yemesi içinde bir bıçak koydu. İkilinin güzel başlayan sohbetine gecenin ilerleyen saatlerinde kan bulaştı.

Öldürdü ve kaçtı!

Meyve soyması için masanın üzerine bıraktığı bıçakla öldürülen Erdoğan Hellaç’ın katili evde parmak izi bırakınca, kısa sürede yakalandı. Maktülün kendisine cinsel saldırıda bulunduğu ileri süren katil, cinayetten sonra bir arkadaşının evinde saklandığını söyledi. Hellaç’ın yakınları ise  katilin cezadan kurtulmak için iftira attığını ve  sabıkalı olduğunu ileri sürdüler. 

Müebbet hapis istendi!

Cinayetin ardından maktülün cep telefonu ve bıçağı alarak evden çıktığı belirlenen Volkan K. hakkındaki soruşturmayı tamamlayan Savcı Çağrı Gir, sanığın adam öldürmek suçundan müebbet hapsini istedi. Savcı Gir, hazırladığı iddianameyi 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi. Otopsi raporunda ise maktülün vücudunda 43 bıçak darbesi olduğu ve bunların 39’unun ölüme neden olabilecek bıçak darbesi olduğunun belirtildiği öğrenildi. Bu arada olayla ilgili soruşturma başlatılan iki kişi hakkında ise takipsizlik kararı verildi.