Trabzon’da 7’den 77’ye her kesimle kurduğu sıcak iletişimle öne çıkan Başkan Zorluoğlu, ziyaret sırasında aldığı hediye karşısında mutluluğunu gizleyemedi. 1. sınıf öğrencileri,  Büyükşehir’in hizmetlerini konu eden resimlerini Başkan Zorluoğlu’na hediye ettiler.
 
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde eğitim veren Bedri Rahmi Eyüboğlu İlkokulu 1-B sınıfı öğrencileri Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ramazan Bayramı’nda Başkan amcalarına tebrik mektubu yazan öğrenciler, bu kez de Zorluoğlu ile bir araya gelerek keyifli vakit geçirdiler.
 
BAŞKAN ZORLUOĞLU KOLTUĞU DEVRETTİ
Bedri Rahmi Eyüboğlu İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Şahin ve 1-B sınıf öğretmeni Hülya Sayın, gösterdiği misafirperverlik için Başkan Zorluoğlu’na teşekkürlerini ilettiler. Öğrencilerden Aysu Alpay ise günün anısına Başkan Zorluoğlu’nun koltuğuna oturmanın mutluluğunu yaşadı.
 
ÇOK MUTLU OLDUM
Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören ve hepsiyle tek tek ilgilenen Başkan Zorluoğlu, “Buraya gelen öğrencilerimizin daha önceden bana gönderdikleri bayram tebriklerini ve mektuplarını büyük bir heyecanla okudum. Güzel bir jestti. Çok mutlu oldum. Yavrularımızın sevgilerini gösteren mektupları bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Gelecek sezon sizleri okulunuzda ziyaret etmek istiyorum. Okulunuz Trabzon’un çok önemli eğitim kuruluşlarından bir tanesi. Bunda hem öğretmenlerimizin hem de idarecilerimizin çok büyük bir payı var” dedi.
 
MAKAMIMIN EN GÜZEL YERİNE KOYACAĞIM
Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu da dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Pırıl pırıl evlatlarımızla bir araya gelmek benim için apayrı bir mutluluk. Motivasyonumu, gücümü, enerjimi artıran bir şey. Bana verdiğiniz hediyeden ayrıca çok mutlu oldum. Burada belediyenin yaptığı ve yapması gerektiğini düşündüğünüz faaliyetleri resmetmişsiniz. Çok güzel, çok doğru şeyler resmetmişsiniz. Belediye bir şehirde en çok neler yaparsa onların hepsini buraya resmettiniz. Bu resim için hepinize teşekkür ederim. Onun için bu hediyenin anlamı çok özel. Bu resmi makamımın en güzel yerine koyacağım” ifadelerini kullandı.


 
ÖĞRENCİLERİN İSTEKLERİNİ KIRMADI
Öğrenciler, ziyaret sırasında okullarının parke taşlarının yenilenmesi ve bahçe düzenlenmesinin yapılması için Başkan Zorluoğlu’ndan istekte bulundular. Konuyla ilgili hemen talimat veren Zorluoğlu, öğrencilerin taleplerinin yeni eğitim-öğretim dönemine yetiştirileceğinin sözünü verdi.


 
‘ŞAMPİYON TRABZONSPOR’ TİŞÖRTÜ HEDİYE ETTİ
Başkan Zorluoğlu, ziyaretin anısına öğrencilere ‘Şampiyon Trabzonspor’ tişörtü, öğretmenlere de Trabzonspor forması hediye etti. Ziyaret Başkan Zorluoğlu ve tişörtlerini giyen öğrencilerin hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.