MİLLETVEKİLLERİNDE TRABZON NÖBETİ DÖNEMİ 
Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com

 AK Parti Trabzon İl Başkanlığı, Nöbetçi Milletvekili uygulamasını başlatıyor. İlk nöbeti Doğu Karadeniz’in tek kadın milletvekili olan Av. Ayşe Sula Köseoğlu tutacak. Trabzon halkıyla bağı koparmayacaklarını belirten Köseoğlu, 11 Aralık Cuma günü Cuma namazı sonrası 13.00- 16.00 saatleri arasında Ak Parti Trabzon il başkanlığında vatandaşların sorunlarını dinleyerek, taleplerini ilgili makamlara ileteceklerini söyledi.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı, nöbetçi milletvekilliği uygulamasını hayata geçirdi. Her hafta cuma günü AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nda 13.00-16.00 saatleri arasında Trabzon milletvekillerinden birisi halkla buluşacak. Uygulamanın ilk nöbetçi milletvekili Doğu Karadeniz’in tek kadın milletvekili olan AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, olacak.

11 Aralık Cuma günü 13.00- 16.00 saatleri arasında vatandaşın derdini dinleyecek olan Köseoğlu, şikayetlerini not ederek, ilgili ve yetkili kurumlara ulaşmasını sağlayacak. Köseoğlu, "Hem seçildikten sonra teşkilatlarımızla bir arada olmak, hem de vatandaşlarımızın birebir müracaatları ile yüz yüze gelmek milletvekili olarak benim ve tüm arkadaşlarımızın mutluluk duyduğu ve duyacağı bir husus. Görüşeceğimiz vatandaşlarımızın çözüm gerektiren talepleri olursa ve onlara müdahale edeceğiz. Takip gerektiriyorsa onu da yapacağız. Ama tek amacımız bu buluşmalarla vatandaşımızın derdine çare üretmek, yanında olmak. Seçildiğimiz bölgeden bağımızın kopmadığını göstermek. Söz verdiğimiz gibi halkımızla iç içe bir anlayışı bütün vekillerimizle beraber bu ve farklı çalışmalarımızla hayata geçirmeye devam edeceğiz." dedi.