AK Parti olarak tüm teşkilat kademeleri ile birlikte her zaman sahada aktif bir şekilde çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Milletvekili Ayvazoğlu "Sürekli olarak değişken bir şekilde bir ilçemizde, bir mahallemizde farklı farklı yerleri kurumları ziyaret ediyoruz. Bu programımızı da Erdoğdu'da gerçekleştirdik. Erdoğdu Mahallemizin güzel insanlarıyla selamlaşıp hayırlı ve bereketli kazanç dileklerimizi ilettik.
Yalnızca seçim dönemlerinde değil, mahalle mahalle sahada her zaman hemşehrilerimizin yanındayız."dedi. 

Erdoğdu mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla birlikte gerçekleştirilen program sonrasında Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk'ü ziyaretinde muhtarlık müessesenin önemine değinen Ayvazoğlu "Başarılı çalışmalarıyla şehrimizi en güzel şekilde temsil eden Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk'ü ziyaret ederek sohbet eşliğinde kıymetli düşüncelerini dinledik. Devletimizin imkânlarını milletimize ulaştırmada Muhtarlarımız bizim sahadaki en önemli mesai arkadaşlarımızdır. 
İnşallah destekleriyle daha güzel hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz."ifadelerini kullandı. 

Ahi Evren Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesini de ziyaret eden Ayvazoğlu Hastane Başhekimi ve sağlık çalışanları ile birlikte hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Trabzon'da sağlık alanında önemli yatırımları yaptıklarının altını çizen Ayvazoğlu "Pandemi süreci bize şunu çok iyi gösterdi.
Sağlık alanında yaptığımız yatırımlarla ülkemizde büyük bir devrim gerçekleştirdik.
İşte bu devrim niteliğindeki yatırımların bir yansıması olan Ahi Evren Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeyiz. Artık şifayı çok uzaklarda aramaya gerek yok." dedi.