MHP'Lİ ALİ SAĞIROĞLU KAŞÜSTÜ'NDE HANİ DAL ÇIK YAPILACAKTI 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com Trabzon'un Kaşüstü bölgesinde yapımı planlanan üst geçişli yol projesi Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gündeme taşındı.

Konuya dair söz alan Ali Sağır " Bu bölgeye Dal Çık yapılacağı söylendi ancak durumun öyle olmayacağını gördük. Buna karşıyız ama Ortahisar Belediyesi'nden dan onay geldi. Bunu durdurmamız gerek" dedi.

Sağır'ın sözlerine cevaben Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu " Karayolları o bölge için proje yürüttü, durum şuanda bizden çıktı. Karayolları 2008 yılından beri tamamlamaya çalışıyor. O dönemde köprülü kavşak olarak tanımlanıyor ve o zamanki kavşağı köprülü olarak onaylıyor, buna göre de planlama yapılıyor. O dönem hiçbir şey düşünülmedi.  Batısından dere geçiyor ve bu da dalçık yapılmasına izin vermiyor. Biz bu şekilde söylendi. Sonrasında ise başka alternatif var mı diye sorduğumuzda da yok yanıtını aldık. Mühendislik gereği bu şekilde oldu. Biz Trabzon düşmanı değiliz yeterki mantıklı proje üretilsin" ifadelerini kullandı.