Trabzon belediyecilik tarihinin en büyük altyapı projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir ekipleri yağmur suyu, kanalizasyon, içme suyu, telekomünikasyon ve doğal gaz çalışmaları sırasında oluşan çukurların kapatılması ve tozlanmanın önüne geçmek için geçici asfaltlama ve betonlama uygulaması gerçekleştiriyor. 

KİMSE MERAK ETMESİN 
Fırsat bulduğu her an altyapı çalışmalarını yerinde görmeye özen gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, projenin son durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Test sürecinin ardından Maraş Caddesi’nin yeniden kalıcı taşla kaplanacağını belirten Başkan Zorluoğlu, “Maraş Caddesi’nde toz ve çamurun önlenmesi için ince tabaka, geçici asfalt kaplama çalışması yaptık. Kalıcı kaplama orijinal taş olacak. Kimse merak etmesin” şeklinde konuştu. 

HER TÜRLÜ GAYRETİ GÖSTERİYORUZ
Başkan Zorluoğlu ayrıca, “Büyüşehir Belediyesi olarak çalışmaların hızlı şekilde tamamlanması için her türlü gayreti gösteriyoruz. Bazen hava şartları dolayısıyla aksamalar, gecikmeler olabilir. Uzun Sokak ve bağlantılarını en geç 15 Temmuz’a kadar tamamlamak istiyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta ve sonrasında Kunduracılar Caddesi’nde çalışacağız. Son olarak da Maraş Caddesi ile tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.