Maçka'da PKK İle Çatışmada 4 Şehidimiz ve Çok sayıda Yaralımız Var 
Haber : Ömer Altıntaş  / Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Maçka İlçesinde PKK'lı Teröristler ile Polis Arasındaki Şiddetli Çatışmada 4 Polisimizin  Şehit 5 Polismizin Yaralı Olduğu Haberi Geldi. Maçka'da çatışma Kırsal'da  hala devam ediyor . Maçka'da Rutin Yol Kontrolü Yapmakta olan Polis Ekibine Erzurum Yönünden gelen PKK'lı Teröristler Tarafından Önce Bombalı Saldırı Yapıldı. Daha sonra Olaya Yerindeki Polisler ve gelen takviye kuvvet tarafından başlatılan çatışmanın hala devam ettiği gelen bilgiler arasında . Olayla ilgili Görüştüğümüz Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ise Emniyet Güçlerinin Yol Kontrolü yaptığı esnada başlayan Bombalı saldırı sonrası Çatışmanın başladığını Teröristlerin Gümüşhane Yolu Güzergahından Trabzon İstikametine gelmekte olduğunu Çatışmanın hala devam ettiğini bildirdi.  PKK lı Teröristlerin olaydan sonra Dağlık ve Ormanlık Araziye kaçtığı Trabzon'dan gelen takviye kuvvetlerle Arazinin tarandığı bilgisi geldi. Teröristlerle Polisin çatışma anında olay yerinden geçmekte olan sivil vatandaşlar  ve olayı duyup olay Yerine yardıma koşan Maçkalı Vatandaşlardan 1 Tanesinin yaralandığı bilgisi geldi.  

Trabzon'dan Özel Harekat Polislerinin Bölgeye Sevk edildiği Zanlıların bir an önce alınması için Emniyet güçlerinin harıl harıl çalıştığı gözlendi. Olayla ilgili sıcak bilgiler an be an sizlere aktarılmaya devam edecektir .

Öte Yandan Yaralı Polis ve Sivil Vatandaşlar için Kan Bankalarına Kızılay Şubelerine ve En Yakın Hastanelere Gidilerek kan Grubunuzun ne olduğu önemli değil kan vermeniz gerekmektedir bu acil ihtiyaç Vatanseverlere Duyurulur.