Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan’ı Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ayhan Pala ve Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Yavuz karşıladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Organize Sanayi Bölgesi kurulması konusunda fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda söz alan Başkan Çelebi, “Trabzon Arsin OSB olarak otuz yılımızı geride bıraktık. Kuruluşumuzdan bu yana önemli tecrübelerimiz oldu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Organize Sanayi Bölgesi kurulması konusunu önemsiyoruz ve elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” dedi. Çelebi, Cemal Erdoğan’ı makamında ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, anlamlı ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan ise Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesinde bulunmaktan memnun olduğunu ifade ederek, bundan sonraki süreçte de karşılıklı görüş alışverişlerine devam edeceklerini belirtti.

Ziyaret, iyi niyet temennileri ve fotoğraf çekimi ile son buldu.