Genç kadının hayati tehlikesi bulunmazken, ağır yaralanan saldırgan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Fatih Topkapı Mahallesi Şeyhülislam Sokak 33 numarada üzerinde yeralan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, bir üniversitede sivil memur olarak çalışan L.K., evinin bulunduğu apartmanda kendisini bekleyen ve aynı üniversitede teknisyen olarak çalıştığı öğrenilen Gurbet Kulaksız(26) tarafından silahla başından vuruldu. Saldırgan daha sonra aynı tabancayı başına dayayarak ateşledi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, her iki yaralıyı ambulansla Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Saldırıda yaralanan genç kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak saldırganın hastanede yaşamını yitirdiği bildirildi.

POLİS, OLAYDA KULLANILAN SİLAHA EL KOYDU

İhbar üzerine olay yerine gelen Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri apartmanda inceleme yaptı. Ardından olayda kullanıldığı tespit edilen tabanca delil torbasına konularak emniyete götürüldü.

GENÇ KADIN İLE SALDIRGAN AYNI ÜNİVERSİTEDE ÇALIŞIYOR

L.K.’nın, bir üniversitenin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda memur, Gurbet Kulaksız’ın da aynı üniversitenin Basım Yayın Merkezi Müdürlüğü’nde teknisyen olarak çalıştığı öğrenildi. Polis, Gurbet Kulaksız’ın yaşamını yitirdiği olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, ikili arasında bir bağ olup olmadığını araştırıyor.

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan, L.K.’nın bir sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında Gurbet Kulaksız’ın 7 Mart tarihinde Dünya Kadınlar günü sebebiyle yolladığı çiçek ve çikolatalara teşekkür ettiği dikkat çekti. Aynı sitede isimsiz bir kişiye 21 Nisan tarihinde yayınladığı başka bir paylaşımda ise aşağıda yazdığı mesaj dikkat çekti.

7 Mart’taki gönderide; “Tekrardan çiçek ve çikolatalar için teşekkür ederim gurbet ayrıca senin aracınla herkesin buradan 8 Mart kadınlar gününü kutluyorum::))”

21 Nisan’daki gönderi de ise “Her paylaşığım şeyi kendine mal eden salak sanki üstünde adı yazıyo mesala A dan Z ye kadar bildiğim küfürde var terbiyem müsait değil yazamıyorum ama sen anladın bak bunu sana paylaştım pis saygısız sen benim 1 metreme dahi zor yaklaşın gerizekalı bak tam sana uygun”, “yok hemşo rüyasında bile beni göremeyecek insan ayni karede bizi hayal ediyo dünyada bir o bir ben kalsam dönüp bakmam ölümmü o mu deseler ölüm onun yaninda cennet gelir” şeklinde ifadelerin kullanılması dikkat çekti.