Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar Belediyesi ve Şoförler Odası yarın Kahramanmaraş Caddesinde yapılacak düzenleme için bir araya geliyor. Toplantıda bir karar alınması bekleniyor. 


Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi Şubat ayı toplantıları bugün başladı. Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç başkanlığında toplanan belediye meclisini AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve CHP’nin yeni seçilen Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman’da takip etti. 
Toplantının başında Altunbaş, Oyman’a yeni seçildiği görevinden dolayı tebrik ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. 

 
Meclis toplantısının ilk oturumu geçen ayın faaliyetleri ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirmeyle devam ederken sonrasında ise meclis üyeleri söz alarak gündem dışı sorular sordu.  
CHPli Meclis Üyesi Oktay Söğüt, ”KahramanMaraş, Gazipaşa, Cumhuriyet caddelerinin yaya öncelikli düzenlenmesi gerektiğini sık sık dile getiriyoruz. Bu caddelerde yoğun karbon salınımı bölge esnafı ve vatandaşı rahatsız etmektedir. Ortahisar Çernobil olmada düzenlemenin yapılmasını bekliyorum. Gelinen nokta hakkında bilgilendirme rica ediyorum" dedi
Başkan Av.Ahmet Metin Genç ise "Evet yaya öncelikli düzenlenmesi şart. Bu haliyle Maraş caddemiz şehrimize yakışmıyor. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanımızın göreve geldiği andan itibaren en yoğun çalıştığı alan. Yarın saat 17:00’da nihai toplantı yapacağız. Hem Şoförler Odamız, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve bizde iştirak edeceğiz. Nihayete erecek. Maraş’ın düzenlenmesine özgü.. Gazipaşa ve Cumhuriyet Caddesinin trafik düzenlemesi ayrıca çalışılıyor” dedi.