İçişleri Bakanlığında Trabzon Masaya Yatırıldı 

Bir projemiz daha gerçekleşiyor
Avni Aker “Yeşil Meydan” oluyor..

İçişleri Bakanlığında Süleyman Soylu Başkanlığında Toplanan Trabzon Milletvekilleri Dr.Adnan Günnar,Av.Ayşe Sula Köseoğlu,Muhammet Balta,Trabzon Valisi Yücel Yavuz,TOKİ Başkanı Mehmet Ergün TuranTrabzon Büyükşehir Beleidye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç ve Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi bir araya geldi. İçişleri Bakanlığında toplanan Trabzon Üst Kurulu Trabzon için hayati önem taşıyan kararları aldı. İşte o karaları Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora'nın kaleminden okuyalım .

AV.SALİH CORA

İçişleri Bakanlığı’nda Sn Süleyman SOYLU başkanlığında, Valimiz, Belediye başkanlarımız, Milletvekillerimiz, TOKİ başkanımız İle birlikte Hüseyin Avni Aker Stadı’nın yerine yapılacak Kent Parkı ile ilgili toplantı gerçekleştirdik.

Bizzat Cumhurbaşkanımızın görüp beğendiği proje ile ilgili görüş ve önerilerimizi belirttik.

Proje ile ilgilenen Genel Bşk Yrd. Sn. Çiğdem KARAASLAN hanımefendi'ye detaylı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Yavuz Selim Stadı Avni Aker’in yerinde korunacak. Büyük bir anfi tiyatro ve etkinlik alanı oluşturulacak. Spor müzesi kurulacak.

Özetle yeşilin hakim olduğu, tarihin izlerinin anımsatıldığı, aktivitelerle sporun yaşatıldığı,hayat dolu, yaşam dolu bir alanı şehrimize kazandırmış olacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.