Haçkalı Baba Yolu Asfaltlanıyor 

Haber : Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama hamlesine devam ediyor. 
Bu yıl 50 milyon TL’lik betonlama ve 50 milyon TL’lik asfaltlama programı yapan Büyükşehir Belediyesi hedefi aşmak için çalışmalarını hızla sürdürürken Trabzon’un 20 ayrı noktasında asfaltlama, betonma ve yol çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon’un önemli yaylaları arasında yer alan Kayabaşı Yaylası’nın 7 kilometrelik bölümü asfaltlarken, Haçkalı Baba Yaylası’nın 12 kilometresinin asfaltlama çalışmalarına başladı.
15 GÜN İÇERİSİNDE TAMAMLANMASI PLANLANIYOR.
Büyükşehir Belediyesi Kayabaşı Yayla Yolu’nda da 7 kilometrelik asfaltlama çalışmasını tamamlarken bu yola 7 bin 500 ton asfalt serdi. Toplam 15 bin ton asfalt serilmesi beklenen Haçkalı Baba Yaylası’ndaki çalışmalarla birlikte 12 kilometrelik yolun asfaltlama çalışması tamamlanacak. Havaların iyi gitmesi halinde çalışmaların 15 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.
GÜMRÜKÇÜOĞLU TRABZON’UMUZA HAYIRLI OLSUN
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Büyükşehir Belediyesi’nin tüm imkanları ile vatandaşın hizmetinde olduğunu ifade ederek, “Kayabaşı Yaylası’ndaki asfaltlama çalışmalarımız tamamlandı. Toplamda 7 kilometrelik asfaltlama yaptık. Bunun için 7 bin 500 ton asfalt kullandık. Haçkalı Baba Yaylası’nın da yolunu asfaltlamaya başladık. İnşallah 15 gün sürecek çalışmayla birlikte 12 kilometrelik yolu asfaltlamış olacağız. Trabzon’umuza hayırlı olsun” dedi.