Gümrükçüoğlu ;  Trabzon’u dünyanın sayılı kentlerinden biri haline getirmek için çalışıyoruz
Haber : Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Değirmendere Mahallesi’nin Deliklitaş mevkiinde incelemelerde bulundu. Temasları sırasında bölge esnaflarını ziyaret eden Gümrükçüoğlu vatandaşlarla sohbet etti. Değirmendere üzerine inşa edilmekte olan Bostancı Mahallesi bağlantı köprüsü çalışmalarını da yerinde denetleyen Gümrükçüoğlu, değerlendirmelerinde Trabzon’un aldığı yatırımların büyüklüğüne dikkat çekti.

Hemşehrileri ile olan sohbetlerinde Büyükşehir Belediyesi olarak tüm kamu kurumlarıyla işbirliği içinde, Trabzon’u bir dünya şehri yapma hedefiyle çalıştıklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuzda altyapıdan üstyapıya kadar her alanda çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Hedefimiz 4 bin yıllık tarihe sahip olan Trabzon’umuzu dünyanın sayılı kentlerinden biri haline getirmektir” dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’a kazandırılan II. El Oto Galericileri Sitesini de ziyaret ederek esnaflarla görüşen Başkan Gümrükçüoğlu, II. El Oto Galericileri Sitesinin, bölgenin araç alım-satım merkezi haline gelmesinden büyük memnuniyet duyduğunu kaydetti.