GÜMRÜKÇÜOĞLU ŞOFÖRLERE TEŞEKKÜR ETTİ 
Haber : Melek Çakır / Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Başkan Gümrükçüoğlu otobüs şoförleriyle Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde  değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu , Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde UKM Başkanı Gökhan Bali,Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Akkaya, diğer daire amirleri  beraberinde olduğu halde Belediye Otobüs Şoförlerinin huzuruna çıktı . 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapmakta olan otobüs şoförleriyle birlikte değerlendirme toplantısında bulundu.

Otobüs şoförlerine özellikle uyulması gereken kurallar, TAKKART kullanımı ve duraklarda yolcu bırakılmaması hususunda uyarılarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür ettiği mesai arkadaşlarına, “Sizler can taşıyorsunuz. En başta bugüne kadar vazife bilinciyle verdiğiniz hizmetlerden ötürü, yorgun olsanız da vazifenizi aksatmamanızdan ötürü tüm Trabzon halkı adına size teşekkür ediyorum” diyerek seslendi.

Gerçekleştirdiği toplantıda genel değerlendirmelerde bulunan Gümrükçüoğlu, “Şer çeteleleri içerideki iş birlikçileri ve vatan hainleriyle birlikte vatanımızı bölmeye çalışıyorlar. Elbette asla muvaffak olamayacaklar. İşte bu dönemde bizlerin çok önemli sorumluluklarımız var. Biz kamu görevlilerinin, hergün halkımızı taşıyan sizlerin çok ciddi sorumlulukları var. Bu dönemde daha fazla kardeş olmalıyız. Sevgi ve saygıyı eksik etmemeliyiz. Bir birimize karşı sevgi ve saygıyı eksik etmediğimiz gibi vatandaşımıza karşı da aynı olmalıyız. Şehrimize gelen misafirlerimize karşı da aynı olmalıyız, turistlere karşı da aynı olmalıyız. Bunun barışa çok büyük katkısı olur” ifadelerini kullandı.