Trabzonluların, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehirde düzenlediği bütün programlara büyük bir ilgi gösterdiğini dile getiren Başkan Genç, Meydan Parkı'nda düzenlenen toplu açılış törenini yeni dönemin işaret fişeği olarak gördüğünü söyledi.


BU SEVGİ KARŞILIKSIZ KALMADI
Genç, " AK Parti kurulduktan sonra büyük devrimlere imza atarak Türkiye'nin kaderini değiştiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı toplu açılış töreninde yalnız bırakmayan bütün hemşerilerime teşekkürlerimi iletiyorum. Millete hizmet yolunda gecesini gündüzüne katarak, vatan toprağının her tarafında tarihte eşi benzeri görülmemiş projelere imza atan Cumhurbaşkanımızı kendisine layık bir şekilde karşıladık. Cumhurbaşkanımız, Trabzonluların kendisine olan sevgi ve muhabbetlerini hiçbir zaman karşılıksız bırakmamıştır. Cumhurbaşkanımız bir yandan şehrimiz için hayati önem taşıyan projeleri hayata geçirirken, diğer yandan da bölgemizin kaderine yön verecek projelerle ilgili talimatlarını vermiştir. Bu anlamda Meydan Parkı'nda düzenlediğimiz toplu açılış töreni yeni dönemin işaret fişeği olarak görüyoruz... Hizmete açılan projeler ve bir yandan da Cumhurbaşkanımız tarafından yapılacağı ifade edilen projelerle Trabzon'umuzun bölgedeki liderlik konumu daha da pekişecektir." sözlerine yer verdi.
TEMEL GAYEMİZ OLACAK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Büyük Türkiye vizyonu çerçevesinde Ortahisar'ı her anlamda daha yaşanabilir bir hale getirmek için bütün imkânları kullandığını kaydeden Başkan Genç, "Her zaman bizlere yol gösteren, daha çok çalışmak ve gayret etmek için bizleri cesaretlendiren, bitmez tükenmez enerjisiyle milletimize hizmet yolunda olağanüstü bir gayreti ortaya koyan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a layık olabilmek için bütün imkânlarımızı seferber edeceğiz. Millete ve vatana hizmet yolunda AK davanın neferi olmaktan gurur duyan bir belediye başkanı olarak bundan sonra da Ortahisarlılara olan sorumluluk ve yükümlülüğümü bihakkın yerine getirebilmek temel gayemiz olacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Büyük Türkiye vizyonu çerçevesinde Ortahisar'ı her anlamda daha yaşanabilir bir hale getirmek için bütün imkânları kullanacağız. Cumhurbaşkanımızın hizmete açtığı Pelitli 1. ve 2. etap kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan ticaret merkezleri ile konut alanları ciddi manada Pelitli mahallemizi çarpık yapılaşmadan kurtarıp modern bir görünüme kavuşturdu. Uluslararası havalimanımızın hemen yanındaki bu alanı kentsel dönüşümde örnek teşkil edebilecek bir hüviyete taşıdık. Belediyemizin yeni hizmet binasını da Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle hizmete açtık. Yeni binamızda vatandaşlarımıza daha verimli, kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmetlerimizi vermeye devam edeceğiz. Ortahisar Belediyesi'ne yakışan, estetik bir mimari anlayışla inşa edilen binamızın bütün ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Ve çok yoğun gündemine rağmen toplu açılış törenimize teşrif ederek, bizleri onurlandıran ve bu  hizmetlerin banisi olan Cumhurbaşkanımıza bir kez daha şükranlarımı arz ediyorum." ifadelerine yer verdi.