Trabzon'un Akçaabat İlçesi Yıldızlı Mahallesi TOKİ Konutlarında yalnız yaşayan Erdoğan Hellaç’ın(56) dün çok sayıda bıçak darbesiyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Cinayet Hellaç’tan haber alamayan yakınlarının olayı polise haber vermesiyle ortaya çıktı. Kapıyı kırarak eve giren emniyet görevlileri 56 yaşındaki Hellaç’ın cesedine ulaştı. Olay yerine sağlık ekipleri ile olay yeri inceleme ekipleri sevk edilirken; Erdoğan Hellaç’ın vücudunun çeşitli yerlerinden çok sayıda bıçak darbesiyle öldürüldüğü anlaşıldı. Hellaç’ın sigara içmediği ancak olay yerinde sigara paketi ve izmarit bulunduğu belirtildi.

Trabzon’da uzun yıllar yerel gazetelerde muhabirlik ve spor müdürlüğü yapan ardından da Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübünün basın sorumluluğu görevine getirilen Sertaç Hellaç’ın babası olan Erdoğan Hellaç'ın cinayetiyle iligli soruşturma başlatıldı.

Babasının ölüm haberiyle adeta yıkılan Sertaç Hellaç ise, ''Babamın hiç kimseyle sorunu yoktu. Şeker gibi bir insandı. Neden ona bunu yaptılar anlamıyorum. Katillerin bir an önce bulunmasını istiyoruz. Acımız büyük'' şeklinde konuştu.