Trabzon Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Savaş Yol ve beraberindeki Engelliler Meclisi Yönetim kurulu üyeleri Başkan Zorluoğlu’nu makamında ziyaret ederek engellilere yapmış olduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür ettiler.

Trabzon kent konseyi engelli meclisi yürütme kurulunun katkıları ile toplanan nakit yardım mazlum milletler coğrafyasındaki İdlipteki çocuklarımıza gönderilen yardımın dekontu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na taktim edildi .

"ENGELSİZ BİR TRABZON"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yapılan bu anlamlı yardımın dekontunu akarak çok duygulandığını En büyük hedeflerinin “Engelsiz bir Trabzon"için var gücümüzle çalışmaktır dedi .
Zorluoğlu Engelli kardeşlerimize hizmetlerimiz her gün artarak devam etmekte ,Engelli Akademisi ,Engelli araçları tamir ve bakım yeri,Engelli Şarz istasyonları ,Engelsiz bir ulaşım ve engelsiz yollar ile şehrimizi yeniden baştan aşağı Engelli kardeşlerimiz için dizayn etmekteyiz . Hayatlarının her aşamasında engelli kardeşlerimizle tan yana olacağız .