Kar yağışının ardından harekete geçen ekipler, iş makineleriyle çalışma başlattı. Günlük hayatın ve ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için yoğun mesai harcayan Düzköy Belediyesi Fen işleri Ekipleri, 27 Mahallenin ana arterleri, şehir içinin kaldırımları, sokaklar ve yollarını kardan temizliyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara “Hemşehrilermizin mağdur olmamaları için Düzköy Belediyemize ait 11 İş Makinesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyemizinde 1 makine desteği ile Ekiplerimiz 7/24 teyakkuzda.Kar yağışının ardından ekiplerimiz kar tarama çalışmaları başlattı. Kar küreme  çalışmalarının ardından buzlanmayı önlemek için tuzlama çalışmaları da yapılıyor. Yüksek kesimlerde kar kalınlığı şehir merkezine göre daha fazla. Buralarda bulunan hasta ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaşmak içim gece gündüz çalışıyoruz. Gerektiğinde 112 Acil servis ekipleriyle koordineli çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan yoğun kar yağışından olumsuz etkilenmemeleri için dikkatli ve tedbirli olmalarını rica ediyorum. Gereken her türlü çalışmaları belediye olarak eksiksiz yapmaya çalışıyoruz . “ dedi.

Ankara”27 Mahallemizin Ana arterlerini Hizmete açtık ara sokakları açmakta devam ediyoruz ayrıca kar yağışı bölgemizde artarak devam ettiğinden ana arterler tekrar kapanmakta bizde bıkmadan ekiplerimizle açmaya devam etmekteyiz .Ankara Düzköy Belediyemizin ve Trabzon Büyükşehir Belediyemizin bu karda ve soğukta halkımız İçin mücadele eden personellerine halkım adına ve şahsım adına teşekkür ederim iyiki varlar .