Dr.Kemal Dursun Anıtı İle Trabzon'da Yaşayacak 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon'un Rahmetle andığı Yediden Yetmişe herkesin Tanıdığı Meşhur Dr.Kemal Dursun'un Anıtı Törenle Medical Park Hastanesinin Önünde Açıldı. Törene katılan Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, açılış konuşmasında Sağlık Camiasından ,Spor Camiasından katılanlara ve Hususen Rize'den Gelenlere Hoşgeldiniz diyorum. Kemal Dursun'un adına kalıcı bir eser yardımla yapılacak bir kişi değildir . Kemal Dursun'a yaptığımız bizim görevimizdir Bir Belediye Başkanı Olarak Benim Görevimde Dr.kemal Dursun Gibi Değerleri yaşatmak bizim görevimizdir . 

Dr.Kemal Dursun Önce İnsandı,Sonra İyi bir Hekimdi,Sonra İyi bir İş Adamı İdi. Başkan Genç Yanına Muayene için gideni önce muayene eder sonra Harçlığın varmı paran varmı der cebine para koyardı . Kemal Dursun Hocamız Allah Rahmet etsin Güzel bir Hekim güzel bir İnsandı Tedavi ettiklerinin ilaçlarını da kendi parasız verirdi. Demekki neymiş önce insan olmak gerekiyormuş sonra İş Adamı veya Belediye Başkanı Olmak gerekiyor Ölenin arkasından ne diyorlar Allah Rahmet etsin İyi bir İnsandı İnsanlara yardımcı olurdu düşkünün elinden tutardı . Başkan genç Allah Ondan razı Olsun .

Dr.Kemal Dursun'un Anıtının Açılışına Trabzon Eski Milletvekili ve Trabzonspor Eski As Başkanı Ali Kemal Başaran ,Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç,Arsin Beeldiye Başkanı Dr.Erdem Şen , AK Parti Rize Eski İl Başkanı Yılmaz Katmer, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Türk Kızılayı Rize Şube Başkanı Bahattin Karali Medical Park Hastanesi Başhekimi Dr.Ahmet Çubukçu ve Dr.Kemal Dursun'un çok sayıda seveni katıldı.