DEVA Partisi'nin Sürmene ilçe Kongresi Gerçekleştirildi

Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf ve Genel Merkezden isimlerin katıldığı kongre ilk olarak Divan Seçiminin ardından başladı. Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden İlçe Kongresi, Faaliyet ve Mali Raporların okunmasıyla devam etti. 

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf yaptığı konuşmasında şunları söyledi;

“Dün Ordu ve Gıresun'daydık. Samsun, Ordu, Giresun, ben ekstra Trabzon’u da ziyaret etmek Sürmene ilçe kongresine katılmak istedim. Partimizi 1,5 yıl önce kurduk. Kurulduğumuz gün Türkiye’de ilk pandemi vakası açıklandı. Bu şartlarda bizde teşkilatlarımızı daha çok zoom üzerinden bize başvuran, bizimle birlikte olmak, bizimle gönül birliği, yol arkadaşlığı yapmak isteyenlerle görüşmeler yaptık. Pandemi şartlarının kalkmasıyla ile birlikte hem teşkilatlarımızla yüz yüze tanışma,  hem de partimizin kurumsal kimliğini vatandaşlarımıza anlatmak, partimizi vatandaşlarımızla bir araya getirmek için bu teşkilat programlarımızı gerçekleştiriyoruz. Teşkilat binalarımız bizim evimiz. Gittiğimiz yerlerde esnaf ziyaretlerinde bulunuyoruz. Pazar yerlerini ziyaret ediyoruz. Vatandaşımız neredeyse onların aralarına katılıyoruz. Kendimizi tanıtıyoruz Genel Başkanımızın selamını iletiyoruz.” dedi.

ÜLKEMİZİN VE ŞEHRİMİZİN BİZE İHTİYACI VAR 

Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek “İlk gün verdiğimiz sözü tüm Trabzon DEVA Teşkilatları adına yineliyorum. Şehrimizde ve ilçe köylerimizde eli sıkılmamış esnaf, selam iletilmemiş tek bir vatandaş kalmayana kadar çalışacağız. Çalışacağız çünkü ülkemiz yönetilemiyor, şehrimiz yönetilemiyor.Biz Genel Başkanımıza verdiğimiz söz doğrultusunda Trabzon'da üstüne koymadığımız tek bir gün yok.Halkımıza şunu söyleyebilirim ki merak etmeyin Deva Partisi Genel başkanının öncülüğünde emaneti teslim almaya geliyor” dedi.

SÜRMENE’DE DERDİ DİNLENMEMİŞ TEK VATANDAŞIMIZ KALMAYACAK

Sürmene ilçe başkanı Abdullah Akyasan "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çalmadık kapı,sıkılmadık el,değinmedik gönül bırakmamaya söz verdik.Bu doğrultuda il başkanımız sayın Kubilay Çiçek'in öncülügünde tüm çalışmalarımızı bir ekip ruhu ile yönettik.Bu bağlamda bizden hiçbir desteğini esirgemeyen il başkanımıza çok teşekkür ediyorum.Mücadele kadar güçlü ve kendimize güvendiğimiz kadar başarılıyız.Güveneceğiz ve hiç bir şeyden kaçmayacağız.Çünkü kaçanlar kaybedenlerdir." dedi