AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ramazan ayında teşkilat mensuplarıyla birlikte Ortahisar’ı karış karış dolaşıyor. İftar öncesi hane ziyaretinde bulunan Çebi, her akşam ayrı bir iftar sofrasına konuk oluyor, iftar sonrasında ise mahalleliyle hasbihâlde bulunuyor.
++++++
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, ana kademe, ilçe kadın ve gençlik kolları yöneticilerinin katılımlarıyla Ramazan ayını saha ziyaretleri ve iftar programlarıyla geçiriyor.
HASRET GİDERİYORUZ
Ramazan ayının kendileri için hasret giderme adına önemli bir fırsat olduğunu kaydeden Çebi, “Pandemi koşulları nedeniyle geçtiğimiz yıl hemşehrilerimizle aynı softaya oturamamıştık, uzakta kalmıştık. Hamdolsun, bu kez yine pandemi koşullarına dikkat ederek, aziz milletimizle hasret gideriyoruz.” dedi.
MUHABBETİMİZ BAĞIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ
Programlarına iftar öncesinde aile ziyaretleriyle başladıkları bilgisini veren Çebi, “Ana kademe yöneticilerimiz, ilçe kadın ve ilçe gençlik kolları yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz ve programları dahilinde milletvekillerimiz çalışmalarımıza yer alıyor. Mahallelere yönelik ziyaretlerimize çok büyük önem veriyoruz. AK Parti bir partiden öte bir dava, bir düşünce ve bir muhabbet hareketidir. Ziyaretlerimizde hal hatır soruyoruz, istek ve talepleri dinliyoruz. Muhabbetimizi kavileştirip, gönül bağımızı perçinliyoruz.” diye konuştu. 
TEŞEKKÜR ETTİ
Çebi, Ramazan ayının kalan bölümünde aynı çalışma temposunu sürdüreceklerini kaydederek şunları söyledi: “İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Meryem Sürmen Hanımefendi Ramazan-ı Şerif’in ilk 10 gününde ilçe kadın kolları mensuplarımızı yalnız bırakmadı. İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sayın Nahide Cihan Hanımefendi ile İlçe Kadın Kolları Teşkilat mensuplarımız her akşam ayrı bir iftar programına katılıyorlar. Aynı şekilde İlçe Yöneticilerimiz, Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Oğuzhan Mercan ile İlçe Gençlik Kolları Yönetim kurulu üyelerimiz her akşam ayrı bir program düzenliyorlar. İlçe yönetimimizle birlikte, kadın ve gençlik kolları yönetici ve teşkilat mensuplarımıza, meclis üyelerimize ve milletvekillerimize çalışmalardan ötürü teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”