Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ,Av.Salih Cora,Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu,Ak Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman Çarşıbaşı İlçesinde yapılması planlanan Yüksekokul için Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u makamında ziyaret etti. 

Bakan Selçuk Trabzon Çarşıbaşı heyetini kabulünde Çarşıbaşı Yüksekokulu'na evet dedi. Toplantı sonrası Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu şu açıklamayı yaptı. 

BAHAR AYVAZOĞLU ;
Çarşıbaşı ilçemizde faaliyeti planlanan yüksekokul projesi ile Düzköy, Araklı, Ortahisar, Beşikdüzü ve Sürmene ilçelerimizde eğitim ve öğretime hizmet eden okullarımızın birtakım sorunlarının görüşüldüğü çok verimli bir ziyaret gerçekleştirdik.

Sayın Bakanımız Ziya Selçuk Beyefendiye ilettiğimiz konulara gösterdiği hassasiyetten ve çözüm odaklı yaklaşımından ötürü şükranlarımı sunuyorum.

MÜMİN NUHOĞLU ;

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu görüşme sonrası yapmış olduğu açıklama ile teşekkür etti. Trabzon Milletvekilimiz Sn Salih CORA, Sn Bahar AYVAZOĞLU, Düzköy Belediye Başkanımız Sn Yılmaz ANKARA ve AK Parti İlçe Başkanımız Sn Hakan KOCAMAN ile birlikte Milli Eğitim Bakanımız Sn Ziya SELÇUK beyi ziyaret ettik.
Sayın Bakanımız Ziya Selçuk Beyefendiye ilettiğimiz konulara gösterdiği hassasiyetten ve çözüm odaklı yaklaşımından Değerli vekillerim Sn Salih CORA ve Sn Bahar AYVAZOĞLU, na ilgi ve alakalarından ötürü şükranlarımı sunuyorum.

Görüşme Sonrası bir açıklamada Ak Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman'da bir açıklama yaparak teşekkür etti. 

HAKAN KOCAMAN ;

Bizim Tek Gündemimiz ÇARŞIBAŞI....

Milletvekillerimiz Sn.Bahar AYVAZOĞLU Ve Sn.Salih CORA İle Milli Eğitim Bakanımız Sn.Ziya SELÇUK Beyi Ziyaret Edip İlçemizle Alakalı Çok Verimli Bir Toplantı Gerçekleştirdik.