Cahit Erdem ;Amerikan Okulu Diye Trabzon'un Ortasında CİA Merkezi Açmışlar 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Grup Başkan Yardımcısı ASKF Başkanı Cahit Erdem'den Müthiş tespit ... 

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanı Cahit Erdem Yıllarca Tanjantta Amerika İngilizce Dil Okulu Diye Açtıkları Ama bugüne kadar hiç kimsenin girip içinde dil öğrenmediği Asıl Görevinin CİA Merkezi Olduğu bu yeri İfşa ettiğini ifade etti. Cahit Erdem'in kaleme aldığı yazısı virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz . 


ABD GERÇEĞİ...
20 gün önce ABD VE RUSYA başlıklı bir yazı yazmıştım...Bazı gazeteci arkadaşlar belgeleri açıklamamı ve detaylı yazmamı istediler..
İnternetten çok rahatlıkla kurtuluş savaşındaki işgalcilerle birlikte savaşa katılan 20 adet ABD gemisinin isimlerini ve 27 Aralık 1947 deki Milli Eğitimimizi ABD ye teslim eden FULBEİGHT anlaşmasını görebilirler...
Dünyada bir siyasi güç var İngiltere,birde askeri güç var o da ABD..
İngiltere senaryoyu yazar ABD ye uygulattırır.Dilini Bile ABD ye İngiltere vermiştir...Körfez savaşında Irak ın işgalinde petrolün olduğu yer Musul ve Kelküke İngiltere yerleşti..Tıpkı kurtuluş savaşında Boğaz'lara(İstanbul'a)
yerleştiği gibi...Başka bir yazımda İngiltere'yi anlatırım...Gelelim ABD ye..
Bu yazımda İzmir ,Bandırma işgalinde ABD bayraklarını,hergün önünden geçtiğiniz fakat hiç farkına varmadığınız Tanjanttaki CIA merkezinin resmini yayınlıyorum...Neymiş efendim Amerikan dil okulu imiş..Hiç bu okula giden öğrenci gördünüz mü, duydunuz mu?Zaten kendi dili yok...! Resmi dili de İngilizce..
Unutmayalım 1 Mart tezkeresi geçse idi Türkiye'nin güneydoğusunda 65.000 ABD askeri olacak Türk Ordu'sunun manevra gücü kalmayacaktı.
Anadolu'daki ABD şer gücünün Bizans oyunları:27 Mayıs 1960,12 Mart 1971,12 Eylül 1990,28 Şubat(muhtıra) 1997,15 Temmuz 2016 tarihlerinde ihtilallerle devam etti...
Uyanık olup kahrolsun ABD Emperyalizmi diye haykıramıyorsak çok daha dizlerimize vururuz...