BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE 12 OTOBÜS 17 İŞ MAKİNESİ 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

Trabzon Büyükşehir Belediyesi araç ve makine parkını her geçen gün genişletiyor. Son olarak 12’si otobüs olmak üzere makine parkına 29 araç ve iş makinesi alan Büyükşehir Belediyesi bu araçlara toplam 5 milyon 631 bin TL ödedi. Böylece Büyükşehir Belediyesi’ne alınan yeni araç sayısı 97’e yükseldi. Hizmette verimliliği artırmak amacıyla yeni alınan araç ve iş makinelerine yaklaşık 25 milyon TL ödendi. Son alınan araçlarla birlikte Büyükşehir’in toplam araç sayısı 507’e yükseldi. Bu araçların 112’si iş makinesi, 187’si otobüs; geriye kalanı ise kamyon, kamyonet ve itfaiye aracından oluşuyor.
 
Öte yandan toplu taşımacılıkta vatandaşların daha konforlu ve güvenli seyahat etmelerini sağlamak amacıyla otobüslerini yenileyen Büyükşehir’in son araçlarla birlikte yeni alınan otobüs sayısı 96’ya yükseldi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu vatandaşlara daha verimli ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla araç ve makine parklarını her geçen gün yenilediklerini kaydetti. Büyükşehirle birlikte Trabzon’un her mahallesine hizmet getirme gayreti ve hedefinde olduklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşların güvenli ve konforlu seyahat etmeleri için otobüs filolarını sürekli yenilediklerini söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu son alınan 12 otobüs ile belediyeye kazandırdıkları yeni otobüs sayısının 96’ya ulaştığına dikkat çekerek, Trabzon halkı her şeyin en iyisine ve güzeline layıktır ifadelerini kullandı