BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İBADETHANE İNŞAATLARINA DEVAM EDİYOR 
Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Boztepe ve Soğuksu mahallelerinde yapım çalışmaları sürdürülen Kur’an kursu, camii ve otopark inşaatlarına aralıksız olarak devam ediliyor.
40 YATAKLI KUR’AN KURSU TAMAMLANMA AŞAMASINA GELDİ 
Boztepe Mahallesi’nde bulunan Boztepe Osmanlı Camisi’nin yanında yapılmakta olan Osmanlı Camisi Yanı Kur’an Kursu tamamlanma aşamasına geldi. 3 bin 417 metrekare inşaat alanı üzerine kurulmakta olan Kur’an kursu, 40 yataklı olarak inşa ediliyor. 1 milyon 689 bin TL’ye mal olması planlanan Kur’an kursunun Bodrum katlarında da 40 araçlık otopark bulunuyor.
600 KİŞİLİK CAMİNİN ALTINDA OTOPARK BULUNUYOR 
Yine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları sürdürülen Ahi Evren Hastanesi Altı Otopark ve Cami inşaatında çalışmalar aralıksız olarak devam ediliyor. 2 milyon 461 bin TL’ye tamamlanması planlanan çalışmalarla bölgeye kazandırılacak olan 600 kişilik camiinin altında 32 araçlık otopark inşa ediliyor.
BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ 
Yapılan çalışmalarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, verdikleri sözler doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Soğuksu Mahallesi’nde yapılmakta olan camii ve otopark ile mahallenin iki önemli ihtiyacı karşılanmış olacak. Ayrıca Boztepe’de yapılmakta olan Kur’an kursumuz da bölgemiz için son derece önemli bir ilim irfan yuvası olacak. Yine bu kursumuzun altında da otopark bulunacak ve mahalleye hizmet verecek” dedi. Başkan Gümrükçüoğlu, bu iki projenin Trabzon’a kazandırılmasında kendilerine katkı veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.