Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu, her toplantı öncesi olduğu gibi koronavirüs tedbirleri kapsamında ekipler tarafından etraflıca dezenfeksiyon işleminden geçirildi. Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, salonda bulunan Meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğü yöneticileri ile basın mensuplarını selamlayarak toplantının açılışını gerçekleştirdi.

ARAKLI’YA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ 
Başkan Vekili Atilla Ataman, toplantının başında Araklı ilçesi Taşgeçit Mahallesi’nde dün gece meydana gelen yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Taşgeçit Mahallesi’nde çıkan yangında can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu dile getiren Ataman, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu, bu sabah itibarıyla Araklı’ya giderek bölgede incelemelerde bulundu ve vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinledi.  Allah’tan can kaybımız ve yaralı vatandaşımız bulunmamaktadır. Araklı ilçemize ve yangından zarar gören mahalle sakinlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.  

GÜNDEM MADDELERİ KABUL EDİLDİ 
Büyükşehir Belediye Meclisi ocak ayı toplantılarının 4’üncü oturumunda, ilk olarak 2 gündem dışı teklif gündeme alınarak, komisyonlara havale edildi. Daha sonra Meclis gündem maddelerinin müzakeresine geçildi. Meclis toplantısında, Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen 3 ve İmar ve Bayındırlık Komisyonu’ndan gelen 6 madde olmak üzere toplam 9 madde müzakere edildi. Toplantı, Meclis üyelerinin oylarına sunulan gündem maddelerinin kabul edilmesinin ardından sona erdi.