BÖYLE DOLANDIRICILIK İLK DEFA 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Araklı'lı Dekorasyoncu İsmail Kınalı'nın başına gelenler Pişmiş Tavuğun başına gelmedi. Araklı'dan Trabzon İstikametine Özel Aracı ile gelmekte iken Trafik Polislerinin Uygulaması için Durdurulunca Kaynamış sular başından aşağıya döküldü. Trafik polisleri Önce aracını kenara çektirdi daha sonra ehliyet Ruhsat ve Kimlik İstedi araç sorgulandı aracı bağlayın talimatı gelince İsmail Kınalı Çıldırdı .Kınalı'ya 10.31.2015 Saat 00.19 'da İstanbul Avcılar Sarızeybek  Caddesinde  Ceza Yediğini Ceza Tutanağı No: HO -00559801 34 EY 6214 Plakalı Ercan kaya'ya ait Araçla yediğini Alkollü Araç Kullanmaktan hem 30 Puanınızın silindiğini hemde Ehliyetinize el konulması gerektiğini o günden beri ehliyet Teslim etmediği içinde hem ehliyetine hemde Aracına el konulduğunu görünce çıldırdı . Kınalı Bütün bunlara şaşkın şaşkın dinlerken yerinde duramadı ve kendisini zor zapt etiler . İsmail Kınalı Böyle bir aracı hiçbir zaman kullanmadı ve o Tarihlerde de zaten İstanbul'da hiç olmadığını ifade etse de boşunaydı Bütün bunlar yetmezmiş gibi İnşaat dekorasyoncusu İsmail Kınali Kullandığı aracının kendi üzerine olmadığı için hem o kullandığı aracın sahibine hemde kendisine Ehliyetsiz araç kullanmak suçlarında 1698 Tl Lik İki ceza yiyince aklı başından çıktı toplamda 3396 TL Ceza yedi birde üstüne üstlük altından aracına el kondu önce gitti bu cezaları ödedi sonra ise ilk işi bir avukat tutup Mahkemeye başvurdu . 

İsmail Kınalı Bakacağım hayatımda gitmediğim İstanbul'da bana hangi Trafik Polisi ceza yazmış ve ne hakla yazmış ben o plakalı aracı hayatımda görmedim kullanmadım hesabını Adalet önünde verecekler dedi. 

Kınalı Nasıl bir Trafik polisidir bu insan ki ceza vururken Ehliyete Ruhsata ve Nüfus Cüzdanına bakmaz mı Adalet önünde tümü hesabını bakayım nasıl verecek dedi.