BEŞİKDÜZÜ'NE MÜJDE !!!

Zorluoğlu programda Beşikdüzü Belediyesinin İşletmekte olduğu Beşikdağı Teleferik slstemini devralıp almayacağının sorulması üzerine ;
Arkadaşlarımız o konu üzerine geniş bir şekilde çalışmaya devam ediyor önce maliyet ve giderleri için çalışma yaptık şimdide kazancı İçin çalışmaya başladılar inşallah tez zamanda bu işi nihayi karara bağlayacağız . Trabzon Büyükşehir Belediyesi teleferiği ne zaman işletmeye başlar diye gelen soruya ise şimdi zaten sezon bitti yeni sezona inşallah işletmeye açarız diyerek müjdeyi vermiş oldu . 

Belediye işçilerine 3 aydır maaş veremediklerini ifade eden Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis uzun, Türkiye’nin nüfusuna göre en borçlu belediyesinin Beşikdüzü olduğunu ifade etti. Geçmiş dönemden kalan borç yükü nedeniyle bu sorunu yaşadıklarını ifade eden Uzun, “2,5 seneden beri İller Bankasından 1 kuruş dahi kasamıza girmedi. Bizim payın tamamı borçlara gidiyor” dedi. Başkan Uzun Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Beşikdüzü teleferiği devralmasını bizi borçtan kurtarmasını istedik inşallah teleferiği devrettiğimizde çalışanlarımızın maaşlarını Ödemiş piyasaya olan borçlarımızdan kurtulmuş halkımıza hizmet getirmiş olacağız .