Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şoför esnafı, kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Zorluoğlu’na teşekkürlerini iletti.  

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, dolmuş ve taksi duraklarını ziyaret ederek şoför esnafı ile buluştu. Başkan Zorluoğlu’na ziyareti sırasında Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, TULAŞ Genel Müdürü Samet Ali Yıldız, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ve ilgili daire başkanları eşlik etti. 

KARŞILIKLI ANLAYIŞ İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ 
İlk olarak Kuran Kursu dolmuş durağına ziyarette bulunan Başkan Zorluoğlu, “Yeni haftaya dolmuş esnafımızla bir araya gelerek başlamak istedim. Dolmuş dönüşümü olsun, ticari taksiler olsun, alt hatlardan üst hatlara transfer olsun tüm bu konuları şoför arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Biz her zaman dolmuş esnafımızın daha da çok kazanmasını arzu ediyoruz. Bu dönüşümle birlikte hat sonu, hat başı meselesini de görüşüyoruz. Birlikte karşılıklı anlayış içerisinde çalışıyoruz ancak bazen her şey istediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Bizim için en büyük engel pandemi sorunu olmuştur. Biz dönüşüm süresini uzatırken vatandaşımızın hakkını da gözetmek zorundayız. Şu ana kadar 119 dolmuşumuz dönüşümünü gerçekleştirdi. Dönüşüme 2015 yılı araçları da kattık. Bu da esnafımız için kolaylık olacaktır. Yıl sonuna kadar inşallah tüm araçlar dönüşümlerini tamamlamış olacak. Pandeminin de artık sonuna doğru geldiğimizi düşünüyorum” dedi. 

TAKSİ DURAKLARIMIZI YENİLEDİK 
Ardından Fatih taksi durağını ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, “Trabzon’a yakışır taksi durakları olsun istedik. Bunun için arkadaşlarımızla hemen bir çalışma başlattık ve kente yakışmayan duraklarımızı yenileyerek hem esnafımızın hem de vatandaşımızın hizmetine sunduk” şeklinde konuştu. 
 
ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER 
Başkan Zorluoğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren dolmuş esnafı ise, “Göreve geldiğiniz günden beri bizlerle her konuda irtibat halindesiniz. Vatandaşın rahatlığını düşünürken bizlere de büyük kolaylıklar sağladınız. Ortak fikirlerle dönüşümü yürütüyoruz. Sizlere ve ekibinize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.  

Başkan Zorluoğlu daha sonra Yenimahalle dolmuş durağını ziyaret ederek, şoför esnafının sorunlarını yerinde dinledi.