‘Duraklarla Buluşuyoruz, birlik beraberliğimizi sürdürüyoruz’ buluşmaları kapsamında Erdoğdu-Cami Yanı Dolmuş Durağı, Derecik-Sera Gölü ve çevre mahallelere çalışan minibüs esnafı ile Sera Gölü Hayal Vadisi Restoranda buluşan Usta, Trabzon’daki şoför esnafının son 4 senede Ankara başta olmak üzere her yerde temsil edildiğini ve parmakla gösterildiğini söyledi. Usta, “Durak durak buluşmalarımızı sürdürüyoruz. Allah birlik beraberliğimizi daim eylesin” dedi.
Usta, Sera Gölü-Derecik minibüs durağının öneminde de değinerek, “Turizm Bölgesi olmanız dolayısı ile de önemli ve göz bebeği bir duraksınız. Depolama alanınızla ilgili bazı aksaklıklar oluştu. O sıkıntıları da iyi biliyorum. Pazarkapı’da yapılan yeni çevre düzenlemeleri ile sizlere de yakışan bir durak yeri tahsis edilecek. Şu anda geçici depolama alanınızın alt yapı sorunlarını belediyemiz ile istişare ederek çözdük. Yeni yerinize de bu sene içinde taşınacaksınız inşallah” diye konuştu.
Oda seçimlerinden de bahseden Usta, “4 yıl çok hızlı geçti. Hayatta çok çabuk geçiyor. Meslekteki 26 yılımı geride bırakıyorum. Şoför esnafının içinden geldim. Odada yıllarca çalıştım. Makam şoförlüğünden genel sekreterliğe kadar her alanda görev yaptım. Odada kendimi çok iyi yetiştirdim ve kendimi hazır hissedince de aday olarak çıktım. Sizlerin teveccühü ile de göreve seçildim. Görevdeki 4 yılımı da doldurmuş bulunuyorum. Ay sonu kongremizi inşallah gerçekleştireceğiz. Tüm deneyimimle, bilgi birikimimle karşınızdayım. Şoför esnafının hakkını şoför esnafına kazandırmak, kendi çıkarlarımıza kullanmamak için buradayım. Kim şoför esnafının üzerinden menfaat temin etmeye çalışıyorsa da onları Allah’a havale ediyorum. Birlik beraberlik içinde görevimizin ilk dönemini tamamladım. İkinci dönem için tekrar sizlerden yetki istiyorum. sizlerin desteği ile odamızı daha ilerilere taşımak için hep birlikte çalışacağız. Bu oda benim şahsi yerim değil, oda sizindir. Sizle birlikte daha güzel işler yapmayı Allah bizlere nasip etsin” ifadelerine yer verdi.