Usta’nın bu haftaki misafirleri Tıp Fakültesi-Meydan dolmuş durağı oldu. Şoför esnafı ile hasbihal eden Usta, esnaftan aldığı güç ve destekle yoluna emin adımlarla ilerlediğini ifade ederek, ekip arkadaşlarıyla yenilenen projelerle tekrar aday olduğunu belirtti.


Usta, “Tıp-Fakültesi Meydan durağı kurulduğu anda kentimizin en gözde dolmuş duraklarından birisiydi. Gelinen süreçte yaşadığınız bazı sorunlardan dolayı durağınızın değeri gözle görülür bir biçimde düştü. Biz hiçbir durağımızın değer kaybetmesinde asla göz yumamayız. Bu plakalar bizim ekmeğimiz, aşımız, alın terimiz. Altın değerinde olan plakalarımızın değerinin artması için çalışmalar yaptık. Allah’a şükürler olsun şu an durağınız iyi durumda. Daha iyi olması için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bölgemizin önemli hastanelerinden olan Farabi Hastanesinin yanı sıra, Kalkınma ve Bostancı’ya yapılan yeni yerleşim alanları ile durağınız değerlenecektir. Bir takım sıkıntılar var. Sıkıntı herkeste var. Bunların çözümü için de ekibimizle çalışmamızı sürdüreceğiz. Destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.
Usta, 2022 yılının ilk çeyreğinde yapılacak oda seçimlerinde yeniden aday olduğunu ifade ederek, “Gelinen süreçte bir 4 yılı geride bıraktık. Zaman o kadar hızlı geçiyor. Süreç içerisinde size söz verip yaptığımız projeler ile yapamadığımız projeler var. Hayal edilen, imkansız denilen bir çok projeyi hayata geçirmenin haklı gururu ile karşınızdayım. Yeni projelerimiz ile şoför esnafımıza çok daha iyi hizmetler yapacağız. Destek sizden, hizmet bizden. Sizler için her an çalışmaya devam” diye konuştu.