Of Fen Lisesi idareci ve öğretmenleri eğitime yapmış oldukları desteklerden dolayı Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundular.
 
Başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Of Fen Lisesi idareci ve öğretmenleri eğitime yapmış oldukları desteklerden dolayı Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundular.
 
Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirilen ziyaret Başkan Sarıalioğlu'nun makamında yapıldı. Sıcak ortamda gerçekleştirilen ziyarette Matematik Öğretmeni Yasemin Yazıcı Başkan Sarıalioğlu'na çiçek takdim etti. Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu da Of Fen Lisesi öğretmen ve idarecilerine işlemeli zeytin dalı tablosu takdim etti. Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da Of eğitimine yapmış olduğu desteklerden dolayı Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na filografi işlemeli Türk Bayrağı takdim etti.


 
"EĞİTİM HER ZAMAN BİZİM BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZDİR"
 
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; "Of'umuzun eğitim-öğretimi ile ilgili fikir alışverişinde bulunduğumuz oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Eğitim her zaman bizim birinci önceliğimiz olmuştur. Bu bağlamda sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Geleceğimizi sizler inşa ediyorsunuz. Rabbim işlerinizde kolaylık versin. Of'umuz son yıllarda diğer alanlarda olduğu gibi eğitimde de önemli başarılara imza atıyor. Bunu memnuniyetle ve takdirle takip ediyoruz. Bizler bu yolda bugüne kadar elimizden gelen desteği verdik, bugünden sonra da vermeye devam edeceğiz. Of İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün nezdinde tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" diyerek düşüncelerini belirtti.
 
Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da ziyarette yaptığı konuşmada; "Değerli başkanımıza bizleri kabul ettiği ve Of eğitimine vermiş oldukları destek için teşekkür ediyorum. Bizler 'Of Eğitim Ailesi' olarak aile hukuku ile ülkemizin daha güzel yerlere gelmesi için çalışıyoruz. Eğitimde elde ettiğimiz başarılardaki destekleri bizim azim ve gayretimizi artırıyor. İnşallah hep birlikte daha güzel başarılara imza atacağız" sözleriyle düşüncelerini ifade etti.
 
Ziyarette 81 il 81 öğretmen projesiyle Öğretmenler Günü kutlama kapsamında Trabzon'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde temsil eden Of Fen Lisesi Coğrafya Öğretmeni  Mehmet Kaykılı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirerek  izlenimlerini paylaştı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na yapılan ziyarete Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, Of Belediye Meclis Üyesi Ahmet Gündoğdu, Of  Fen Lisesi Müdürü Vehap Kurt, Coğrafya Öğretmeni  Mehmet Kaykılı, Matematik Öğretmeni Yasemin Yazıcı, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Faruk İnan katıldı.