Başkan Gümrükçüoğlu’na pankartlı yol teşekkürü

Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com


 Trabzon’un Akçaabat ilçesinin Yıldızlı Mahallesinde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmasından son derece memnun olan vatandaşlar, yol üzerine astıkları pankartla Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na özel olarak teşekkür ettiler. 
Akçaabat’ta 6 mahalle tarafından kullanılan Yıldızlı Grup Yolu Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı. Yıldızlı Mahalle Muhtarı Ufuk Çam, “Bu yol, bu vadinin en eski yolu olmasına rağmen bu zamana kadar bu şekilde hizmet almamıştır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ve emeği teşekkür ediyorum” dedi. Demirtaş Mahalle Muhtarı Ali Türüncü de, “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Gümrükçüoğlu’na ve personeline teşekkür ediyorum. Böyle bir çalışma ilk defa gördük” diye konuştu.
BU YOL BÖYLE DEVASA BİR ÇALIŞMAYI İLK DEFA GÖRDÜ 
Derecik Grup Yolunda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Akçaabat Belediye meclis Üyesi Serkan Özdemir ise yol çalışmalarının yanı sıra bölgedeki içme suyu ve kanalizasyon sorunlarının da tamamen ortadan kaldırıldığını ifade ederken, Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Özdemir, “Öncelikle Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu planlamadan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu yol yaklaşık 100 yıllık bir yoldur. Bu yol eski Derecik yoluydu. Derecik, Uğurlu, Fındıklı, Akçaköy, Maden ve Çukurca yollarını bir birine bağlayan bir yoldur. Yıldızlı 1994 yılında belediye oldu, ondan sonra ufak tefek çalışmalar yapıldı ama bu yolumuz böyle devasa bir çalışmayı hiç görmemişti. Yaklaşık 6 km’lik asfalt çalışması yaptık, sonuna geldik. Bundan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ilçe belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
ALTYAPI SORUNLARIMIZDA ÇÖZÜLDÜ 
Bölgedeki içme suyu ve kanalizasyon sorunlarının da TİSKİ tarafından ortadan kaldırıldığını ifade eden Özdemir, “Büyükşehir Belediyemize bağlı TİSKİ kuruluşumuza da teşekkür ediyorum. Burada alt yapı sorunumuzda kalmadı. İçme suyu ve kanalizasyon sorunlarımızı da giderdik. Büyükşehir Belediyemize gittiğimizde her türlü desteği alıyoruz” şeklinde konuştu.