Başkan Gümrükçüoğlu çalışma programını muhtarlarla planlıyor
Haber : Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com   

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle muhtarları ile istişare toplantılarına devam ediyor. Trabzon’un ilçelerinde muhtarlarla bir araya gelerek 2017 yılında mahallelerde gerçekleştirilecek çalışmaları planlayan Gümrükçüoğlu bugün Vakfıkebir ilçesinin mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

BİRİKMİŞ SORUNLARI

ORTADAN KALDIRIYORUZ

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve mahalle muhtarının hazır bulunduğu toplantıdaki değerlendirmesinde Trabzon’un mahallelerinde 2016 yılında Trabzon tarihinin en yüksek bütçeli yol çalışmasına imza attıklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “2017 yılında da bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu ayın sonu itibariyle mevsim şartlarının uygun hale gelmesiyle sahada çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Asfalt ve betonlamada öncelikle geçen yıl programımızda olup tamamlanmayan işlerimizi kısa sürede tamamlayacağız. Bu şekilde ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz altyapı, yol, sanat yapıları gibi çalışmalarımızla yılların birikmiş sorunlarını ortadan kaldırıyoruz” dedi.

Toplantıda Büyükşehir Belediyesinin Vakfıkebir ilçesinde gerçekleştirdiği ve sürdürdüğü çalışmalar hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulunan Gümrükçüoğlu, 2017 yılında ilçede gerçekleştirilecek çalışmaların planlaması üzerine mahalle muhtarlarıyla istişarelerde bulundu.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ise toplantıda Büyükşehir Belediyesinin her zaman Vakfıkebir’in yanında olduğunu ifade ederken, “Büyükşehir Belediyemiz ilçemizde çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiler. Sayın Başkanımıza ilçemize göstermiş oldukları özel ilgi ve katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.