“Başarı Sizden Ödül Bizden” projesi kapsamında Mardin’in Derik İlçesi kaymakamı Hakan Kafkas tarafından LGS sınavında başarılı olan ve Fen Liselerine yerleşen 25 öğrenciye Karadeniz gezisi hediye edildi. 
Kardeşlik projesi kapsamında Erzincan, Gümüşhane Torul ve Trabzon’a gezi düzenleyen öğrenciler büyük bir mutluluk yaşadılar. Öğrencilerle birlikte kafilede Derik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Halim Güven, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sülhattin Bahtiyaroğlu, muhtarlar Şehmuz Ekinci, Aziz Söylemez ve Serdar Atsız ile belediye personelleri Barış Erol ve Bülent Başakçı da yer aldı.


KARDEŞLİĞİMİZ PEKİŞİYOR


Derik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Halim Güven bu anlamlı projeden dolayı öğrenciler, öğretmenler ve velileri adına kaymakam Hakan Kafkas’a teşekkür ederek “Bu geziler sayesinde hem öğrencilerimiz moral buluyor hem de kardeşliğimiz pekişiyor. Trabzon’da çok güzel ağırlandık. Uzungöl’e ise hayran kaldık. Kardeş şehirler projesi koordinatörü değerli başkanımız Ahmet Külekçi’ye de çok teşekkür ediyoruz. Onun da bu projelerde çok büyük emeği var. Dayanışma-Kaynaşma ve paylaşma adına bu tür organizasyonların devam etmesi en büyük temennimizdir.” dedi.