Bahar Ayvazoğlu Açıkladı; Çömlekçi'ye Daha Fazla Kaynak 

Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'nun açıkladığına göre Trabzon Ortahisar Çömlekçi için daha fazla kaynak aktarılacağını şu kelimelerle ifade etti. 
BAHAR AYVAZOĞLU ;

Milletvekilimiz Salih Cora ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum'u ziyaret ettik. Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç'in de katıldığı ziyarette Bakanımızın Trabzon programında şehrimize vermiş olduğu destek ve gösterdiği ilgi için kendisine teşekkür ederek, program kapsamında konuşulan yatırımlar ve proje detayları hakkında kendisinden destek istedik.

Yapmış olduğumuz görüşme neticesinde Tabakhane Vadisi ve Zağnos Vadisi'nin Pazarkapı semti ile birleşen alanının kamulaştırma kapsamına alınmasına karar verildi. Ayrıca Ortahisar Belediye Binası'nın uygun koşullarda kredi sorunu çözüldü ve yine TOKİ kapsamında devam eden projelerimizin takibini gerçekleştirmiş olduk. Trabzon'umuzda bu dönem Çömlekçi'ye daha fazla kaynak aktarmamız gerektiğinin altını çizdik ve bu kapsamda 10 milyon TL kamulaştırma bedeli de hak sahiplerine ödenmesi hususunda serbest bırakılmış oldu. Çömlekçi'de hak sahipleri ile uzlaşma zemini buldukça ödemelerde herhangi bir aksaklık yaşanmayacağını söyleyebiliriz. Çömlekçi Trabzon'a vadedilen en güzel projelerdendir ve en kısa sürede bitirilecektir. Bu konuda kararlıyız. Sayın Bakanımızın da bu projeyi öncelikli olarak değerlendirmesi hepimiz için ümit vericidir. Başta Bakanımız Sn. Murat Kurum olmak üzere, TOKİ Başkanımız Sn. Ömer Bulut'a, İller Bankası Genel Müdürümüz Sn. Yusuf Büyük ve Mahalli İdareler Genel Müdürü Turan Konak'a şehrimiz için göstermiş oldukları hassasiyet ve irade nedeniyle şehrimiz adına teşekkür ediyoruz.