Dünya mazlumlarının umudu, milletin adamı davamızın lideri kıymetli Cumhurbaşkanımız 30 Ocak Pazar günü Trabzon'a geliyor."dedi. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu açılış töreni ve bir dizi programı gerçekleştirmek üzere Trabzon'a geleceğini belirten AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu şunları söyledi: "Kıymetli Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın şehrimize teşrif edecek olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Trabzon'a çok önem verdiğini hepimiz biliyoruz. Trabzon halkı da sevgi ve özlemle dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı bekliyor." 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'da önemli açıklamalar yapacağının altını çizen Milletvekili Bahar Ayvazoğlu "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan şehrimizde önemli program ve açılışlar gerçekleştirecek. Trabzon'dan bölgemize, bölgemizden ülkemize, ülkemizden dünyaya önemli mesajların verileceği toplu açılış törenimize bütün Trabzonlu hemşehrilerimizi davet ediyorum."ifadelerini kullandı.