Trabzon'un Ortahisar ilçesi Pazarkapı mevki sahil bölgesini canlandıracak olan Avrasya Pazarı inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 7.127 m2'lik alanda yapılan çalışmaları Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç ile birlikte ziyaret eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yerinde inceledi.

inşaatının yapımişlerini Sinaner Holding Dr.Ercan Sinaner'in üstlendiği Avrasya Pazarı İnşaat alanı 7.126 Metre kare . 

Burada açıklamada bulunan Başkan Zorluoğlu, '‘Avrasya Pazarı'nda Kuyumcu Kent ve yapılan muhteşem cami komple proje tamamlandığında burası cazibe merkezi olacak. Hemen yanı başımızda Ganita’ya Ekolojik Köprü sözümüzü de unutmadık. 1. Etapta Ganita-Faroz ikinci eetapta Faroz-Beşirli'yi yapıp bölgeyi elle gösterilen bir sahil düzenlemesine kavuşturacağız'' dedi.

Önümüzdeki yıl bitmesi planlanan Avrasya Pazarı'nın da sadece şehir için değil bölge için önemli bir merkez olduğunu belirten Zorluoğlu emeği geçenlere teşekkür etti.

Öte yandan 7.126 m2 alanda yapılan inşaat çalışması kapsamında 350 adet 8.20 m2’lik dükkanlar ile birlikte restoran, mutfak, depo, çay ocağı, revir, bebek batım, bay-bayan mescit, abdesthane, yönetim odası bay ve bayan engelli tuvaleti, sistem odası ve güvenlik odası yapılıyor.